ARGEȘ: TRAFICANȚI DE MINORI – “CĂLCAȚI” DE MASCAȚI!

de | 11.06.2020 10:29 | Actualitate

În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și Târgu Mureș, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care trei în județul Argeș și una în Târgu Mureș, la locuințele persoanelor în cauză.

Din cercetări a rezultat că, în din iulie 2019 și până în prezent, un tânăr de 21 de ani, din Bălilești și o tânără de 23 de ani, din Poiana Lacului, ar fi recrutat, transportat și constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituția, în diferite locații situate pe raza județelor Argeș, Sibiu și Mureș.

De asemenea, în urma cercetărilor, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Pitești, care a produs, deținut și distribuit în mediul on-line, mai multe materiale pornografice, ce o au ca protagonistă pe minora în cauză.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7 telefoane mobile, 7 cartele telefonice, formulare pentru tranzacții financiare și bani.

3 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii