Web Analytics

Argeș. Tânăr băgat la închisoare pentru proxenetism

de | 28.05.2023 16:06 | Actualitate, Home

În ziua 26 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeșau pus în executare un Mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un tânăr de 24 de ani, din București, cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Tânărul a fost încarcerat.

Citește și: A murit, după o grea suferinţă, jurnalistul Adi Ilinca! „Niciun medic nu mai avea ce să-i facă”

Bărbatul de 24 de ani face parte dintre persoanele care au fost conduse la sediul Poliției în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii de criminalitate organizată Pitești și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Argeș, în ziua de joi, 25 mai.

În urma administrării probatoriului în dosarul penal privind săvârșirea de infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism, au fost reținuți 7 bărbați, care, în ziua de 26 mai, au fost prezentați de procurori în fața Tribunalului Argeș, toți 7 fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, în urma administrării probatoriului în dosarul penal privind săvârșirea de infracțiuni de trafic de droguri, alți 3 bărbați au fost reținuți, iar în ziua de 26 mai, au fost prezentați de procurori în fața Tribunalului Argeș, *față de cei 3 fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *