Web Analytics

A murit, după o grea suferinţă, jurnalistul Adi Ilinca! „Niciun medic nu mai avea ce să-i facă”

de | 27.05.2023 10:48 | Actualitate, Home

Aflăm cu mare tristeţe că un coleg de-al nostru, jurnalistul Adi Ilinca, s-a stins din viață noaptea trecută, vineri, 26 mai. Suferea de o boală gravă, cumplită, fusese operat cu ani în urmă de o tumoare cerebrală, într-un spital din străinătate, dar boala lui a recidivat în toamna anului trecut.

Citeşte şi: Argeș. Inspectorul general Dumitru Tudosoiu: „Nu vrem să fim considerați nici spărgători de grevă, nici pro-grevă!”

Avea un săptămânal tipărit, „Impuls de Argeş”, pe care-l crease în urmă cu şapte ani şi pe care l-a scos în ultimul timp, cu intermitenţe, atât cât îl mai ţineau puterile. Jurnalistul Sorin Simion (de la Argeşul online), care colabora cu Adi Ilinca la săptămânalul acestuia ne-a spus la aflarea veştii: „Acum şapte ani când a făcut Impulsul, cam tot ce era presă scrisă se închidea. I-am spus atunci că n-o să reziste pe piaţă mai mult de şase luni. Şi uite că a rezistat până acum! A fost printre ultimii nebuni ai presei scrise, un maniac al presei scrise” – a spus cu mare durere în glas Sorin Simion.

Doamna Mădălina B., care l-a îngrijit până în ultima clipă pe Adi Ilinca, ne-a vorbit astăzi, sâmbătă, despre sfârşitul jurnalistului. „Din păcate, a murit aseară. Niciun medic nu mai avea ce să-i facă. Mai avea doar 40 de kilograme. De o lună era o legumă. Acum este la pompele funebre. Trupul lui va fi depus la Capela Cimitirului „Sfântul Gheorghe” din Piteşti, iar înmormântarea va avea loc luni, 29 mai, la Berevoeşti, acolo unde este şi tatăl lui” – ne-a spus d-na Mădălina, care, după o discuţie cu mama jurnalistului, ar dori să facă un parastas la Piteşti cu foştii lui colegi.

Dumnezeu să-l odihnească!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *