Argeș-situația COVID: Jumătate din testele făcute de ambulanță sunt pozitive!

de | 3.11.2021 10:12 | Actualitate, Home

Jumătate din testele făcute de Ambulanță sunt pozitive! 2 oameni pozitivi din 4 testați! Din 366 de persoane testate doar de Ambulanță în ultimele 24 de ore, jumătate au virusul.

 

 

”Se vede că suntem într-o situație critică. Nu vreau să panichez! Intenția mea este să responsabilizez. Lucrăm la o noua campanie de vaccinare ce va fi organizată la sfârșitul acestei săptămâni și sper să conștientizeze cât mai mulți argeșeni că este soluția, nu doar personală, ci pentru întreaga societate. Cu cât vor fi mai multe persoane imunizate cu atât vom putea vorbi despre o relaxare. La acest moment această relaxare este doar un vis.

 

Citește și: DAPEROM – al doilea dealer auto din țară care a livrat primele mașini Dacia Spring

Fac un apel la toți cetățenii județului Argeș să respecte măsurile, să se protejeze și să se vaccineze!”, transmite Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...