Argeș. Șase bărbați amendați pentru transport ilegal de lemne

de | 8.07.2022 14:46 | Actualitate, Home

În ziua de 07 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au actionat în vederea combaterii delictelor silvice, ocazie cu care au depistat șase bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 41 de ani, care transportau, cu atelaje hipo, cantitatea totală de aproximativ 2,7 mc de material lemnos, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Citește și: Moştenitoarele familiei Greculescu luptă de două decenii să smulgă 32 de ha din ghearele Cartelului de la Mărăcineni

Ca urmare a celor constatate, bărbații au fost sancționați contravențional cu amenzi, în valoare de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, totodată fiind luată măsura complementară de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed