Argeș: Șase amenzi ca urmare a nerespectării măsurii izolării la domiciliu

de | 7.06.2020 12:44 | Actualitate

 

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 48 de ore au fost verificate 2.529 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 ca urmare a nerespectării măsurii izolării la domiciliu, respectiv una ca urmare a neluării măsurilor de protecție individuală.

Astfel, două persoane care figurau în izolare la domiciliu într-o comună din Argeș au fost identificate de polițiști pe raza unui municipiu. Un bărbat care figura în izolare în alt județ a fost depistat într-un oraș din Argeș, iar un bărbat din județ a fost depistat în afara locuinței, fiind legitimat de polițiști. Un bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în afara locuinței, cu ocazia unui control în trafic, deși trebuia să se afle în izolare. Un alt bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în timp ce se deplasa cu un atelaj în afara locuinței. Toți cei în cauză au fost sancționați conform OG 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 17.500 de lei.

Totodată, într-un oraș din Argeș polițiștii au depistat o persoana care nu respecta măsurile de protecție individuală, aceasta primind un avertisment.

Acest articol este despre: arges amenzi izolare domiciliu

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...