Web Analytics

Argeș: Șase amenzi ca urmare a nerespectării măsurii izolării la domiciliu

de | 7.06.2020 12:44 | Actualitate

 

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 48 de ore au fost verificate 2.529 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 ca urmare a nerespectării măsurii izolării la domiciliu, respectiv una ca urmare a neluării măsurilor de protecție individuală.

Astfel, două persoane care figurau în izolare la domiciliu într-o comună din Argeș au fost identificate de polițiști pe raza unui municipiu. Un bărbat care figura în izolare în alt județ a fost depistat într-un oraș din Argeș, iar un bărbat din județ a fost depistat în afara locuinței, fiind legitimat de polițiști. Un bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în afara locuinței, cu ocazia unui control în trafic, deși trebuia să se afle în izolare. Un alt bărbat a fost depistat pe raza localității de domiciliu, în timp ce se deplasa cu un atelaj în afara locuinței. Toți cei în cauză au fost sancționați conform OG 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 17.500 de lei.

Totodată, într-un oraș din Argeș polițiștii au depistat o persoana care nu respecta măsurile de protecție individuală, aceasta primind un avertisment.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii