Argeș. Peste 300 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație

de | 26.06.2022 12:04 | Actualitate

Peste 300 de amenzi în valoare de 65.000 de lei au fost date de polițiștii argeșeni, în ultimele 48 de ore, șoferilor care nu au respectat regulile de circulație. De asemenea, au fost suspendate peste 20 de permise de conducere, iar 12 certificate de înmatriculare au fost retrase.

IPJ Argeș transmite:

Citește și: Monede antice de aur din Marea Britanie se întorc în patrimoniul cultural al României

„În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.