Web Analytics

Argeș: S-au ales cu dosare penale după ce au plecat de la locul accidentului

de | 28.06.2020 13:54 | Actualitate

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat un bărbat de 24 de ani, din Costești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 26 iunie a.c., bărbatul, în timp ce conducea un ATV, din direcția Costești către Stârci, într-o curbă uşoară la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare şi a pătruns pe sensul opus, unde ar fi accidentat ușor un bărbat de 44 de ani, din Costești, care se deplasa pe bicicletă, din sens opus.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul ATV-ului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției. Acesta a fost identificat, în scurt timp, de către polițiști, care au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335, 196 și 338 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 62 de ani, din orașul Ștefănești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 26 iunie a.c., bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ștefănești, din direcţia strada Coasta Câmpului către D.N. 7, când a efectuat virajul la dreapta către strada Aleea Căminului, ar fi călcat, cu roata, pe picior și ar fi acroșat cu oglinda un tânăr de 18 ani, din Ștefănești, care se afla pe partea carosabilă.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției. Acesta a fost identificat de polițiști, în mai puțin de 30 de minute. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole