Web Analytics
scris miercuri, 13.01.2021

Argeș: Reținuți pentru complicitate la tentativă de omor

 

Argeș: Reținuți pentru complicitate la tentativă de omor

În ziua de 12 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 37 de ani și un tânăr de 24 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan petrecut în seara zilei de 5 decembrie 2020, un tânăr de 31 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat din Bălilești, unde l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului, la agresarea persoanei vătămate participând și alti trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani.

Reamintim că în aceeași cauză, la data de 22 decembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Ţiţeşti, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și violare de domiciliu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Citește și Bărbați din Oarja și Moșoaia reținuți pentru furt

 

Tot în ziua de 23 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor, un alt bărbat, de 42 de ani, din Ţiţesti, cercetat sub aspectul complicității la tentativă de omor și al infracțiunii de violare de domiciliu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă.

În ziua de 12 ianuarie a.c., au fost extinse cercetările și a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de ceilalți doi, respectiv bărbat de 37 de ani, din Țițești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tentativă de omor și violare de dimiciliu, și respectiv tânăr de 24 de ani, din Bălilești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul de 37 de ani, din Țițești, a fost prezentat în faţa Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de tânărul de 24 de ani, din Bălileşti, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...