Web Analytics

Argeș. Prins, noaptea, cu 1.000 de pui în mașină! Îi furase de la firma unde era angajat

de | 7.06.2023 15:03 | Actualitate, Home

În urma unei sesizări făcute la numărul de urgență 112 în noaptea de 5 spre 6 iunie, în jurul orei 2:00, polițiștii din Curtea de Argeș au plecat într-o misiune nocturnă.

Citește și: Băut și fără permis, a furat o dubă și a făcut accident în Argeș! Poliția i-a pus cătușele

Reprezentantul unei societăți comerciale din Băiculești reclamase faptul că un bărbat ar fi sustras o mulțime de pui de la firmă. Problema a fost lămurită de oamenii legii, care l-au depistat pe împricinat, în vârstă de 43 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al societății, care se afla la volanul unui autoturism pe raza comunei Băiculești, iar în mașină se aflau aproximativ 1.000 de pui.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul, estimat la 15.000 lei, a fost recuperat integral și predat reprezentanților persoanei vătămate.

IPJ Argeș precizează că, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 7 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *