Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Argeș. Prins de două ori băut la volan în aceeași zi! N-a scăpat de arest!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Ștefănești, a fost reținut după ce a fost depistat sub influența alcoolului de două ori și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Argeș. Prins de două ori băut la volan în aceeași zi! N-a scăpat de arest!

Citește și: Video. Arestat la Pitești după ce a provocat un incendiu într-un service!

Marți, 27 februarie, în jurul orei 17:30, s-a întâmplat prima dată la Pitești! Polițiștii din cadrul Secției 2 l-au depistat pe respectiv în trafic. Conducea un autoturism pe strada Paltinului din municipiul reședință de județ, iar în urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, valoarea indicată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Așa că s-a ales cu dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în aceeași seară, însă, în jurul orei 21, polițiștii din Ștefănești l-au depistat pe același bărbat în timp ce conducea un autovehicul pe strada Coasta Câmpului din localitatea de domiciliu, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a refuzat, din nou, recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmarea: în noaptea de 27 spre 28 februarie, după administrarea probatoriului, împricinatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca miercuri, 28 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *