Argeș. Peste 350 de amenzi pentru șoferii care nu au respectat regulile de circulație

de | 3.07.2022 14:42 | Actualitate, Home

357 de amenzi în valoare de peste 84.000 de lei au fost date șoferilor care nu au respectat regulile de circulație, în Argeș. De asemenea, au fost suspendate 39 de permise și 16 certificate de înmatriculare au fost retrase.

IPJ ARGEȘ transmite:

“În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citește și Tragedie la Pitești! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9 și a murit pe loc

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 357 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 39 de permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau de vizibilitate îngreunată.”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.