Web Analytics
scris luni, 15.06.2020

ARGEȘ: Peste 300 de elevi, absenți de la proba de Limba și literatura română

Prima probă scrisă a Evaluării Naționale a debutat, astăzi, la Limba și literatura română. În Argeș, au fost prezenți 5132 de candidați, iar 319 nu s-au prezentat la examen. „Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis. Nu au fost cazuri de subiecte de rezervă. Nu au fost candidați eliminați, examenul desfășurându-se fără incidente”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Argeș într-un comunicat de presă.

ARGEȘ: Peste 300 de elevi, absenți de la proba de Limba și literatura română

Următoarea probă va avea loc miercuri, 17 iunie a.c., (Matematică) iar ultima probă, la Limba și literatura maternă, va fi susținută joi, 18 iunie, de către elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate (înaintea contestațiilor) vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie a.c.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...