Web Analytics
scris joi, 21.04.2022

Argeș. Peste 100 de jandarmi vor fi la datorie, de sărbători

Pe timpul manifestărilor religioase ce vor avea loc pe raza județului Argeș cu ocazia Sărbătorilor Pascale, jandarmii argeșeni alături de polițiști și pompieri vor asigura ordinea publică în zona de competență.

Argeș. Peste 100 de jandarmi vor fi la datorie, de sărbători

“Peste 100 de jandarmi se vor afla la datorie in perioada 22 – 25 aprilie a.c., pentru asigurarea măsurilor specifice la lăcașe de cult de pe raza județului Argeșacţionând pentru liniștea, ordinea şi siguranţa publică, precum și pentru informarea şi îndrumarea cetăţenilor de a respecta măsurile stabilite de organizatori.

Citește și Consiliul Județean Argeș cofinanțează activitățile nonprofit de interes general

De asemenea în această perioadă jandarmii vor acționa atât în regim mixt cu poliția, cât și independent în zonele în care se pot crea aglomerări de persoane(piețe, târguri, lăcașe de cult, etc.).

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, precum și pentru evitarea unor situații conflictuale ce ar putea tulbura ordinea publică, în special în apropierea lăcașurilor de cult, recomandăm tuturor să adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți și să evite implicarea în conflicte de orice natură.”, transmite jandarmeria Arges.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită