Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

de | 6.07.2022 13:20 | Actualitate, Home

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției.

Citește și: Începe percheziţia informatică în telefonul comisarului Robert Gheorghe

Reamintim că, în dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor, în urma cărora au fost identificate și ridicate telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

După administrarea probatoriului, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.