Web Analytics

Argeș. Patron amendat pentru deținere și comercializare ilegală de lemne

de | 18.03.2022 21:53 | Actualitate

În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, au acționat împreună cu specialiștri din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul prelucrării, deținerii și comercializării de material lemnos, verificând activitatea unei societăți comerciale cu sediul în comuna Țițești.

În urma verificărilor, s-a constatat o diferență între stocul scriptic și cel faptic,  constând în lipsa cantității de 16,42 m.c. lăturoaie diverse specii.

Citește și:Studentă la jurnalism la Universitatea Piteşti, Vlada din Odesa şi-a spus drama de refugiat în redacţia Jurnalului de Argeş

Ca urmare a abaterii constatate, societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, totodată fiind dispusă măsura complementară a confiscării valorice pentru cantitatea de material lemnos lipsăcu o valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *