Argeș. Patron amendat pentru deținere și comercializare ilegală de lemne

de | 18.03.2022 21:53 | Actualitate, Home

În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, au acționat împreună cu specialiștri din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul prelucrării, deținerii și comercializării de material lemnos, verificând activitatea unei societăți comerciale cu sediul în comuna Țițești.

În urma verificărilor, s-a constatat o diferență între stocul scriptic și cel faptic,  constând în lipsa cantității de 16,42 m.c. lăturoaie diverse specii.

Citește și:Studentă la jurnalism la Universitatea Piteşti, Vlada din Odesa şi-a spus drama de refugiat în redacţia Jurnalului de Argeş

Ca urmare a abaterii constatate, societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, totodată fiind dispusă măsura complementară a confiscării valorice pentru cantitatea de material lemnos lipsăcu o valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Acest articol este despre: comercializare ilegala,lemne,patron amendat

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole