Web Analytics
scris marți, 26.03.2024

Argeș. O mașină a rupt un copac și s-a răsturnat. Un tânăr, rănit, dus la spital

Un alt eveniment rutier a avut loc marți, 26 martie, în jurul orei prânzului, în Argeș. Este vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în comuna Poiana Lacului.

Argeș. O mașină a rupt un copac și s-a răsturnat. Un tânăr, rănit, dus la spital


Citește și: Video. Doi tineri, reținuți la Pitești pentru agresiune sexuală în autobuz

Autoturismul a ieșit în afara părții carosabile și a izbit un copac, pe care l-a rupt.

La fața locului au fost mobilizați pompierii de la Detașamentul Pitești și Pichetul Vedea cu o autospecială de intervenție, cu o autospecială de descarcerare și cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au extras din mașina grav avariată o persoană încarcerată, care a fost preluată de echipajul SMURD. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de aproximativ 19 ani, casre a ajuns la spital.

Pacientul a suferit mai multe traumatisme și, potrivit celor de la ISU Argeș, era în stare de conștiență.

Update. Dosar penal

La ora 13.58, Birol de presă al IPJ Argeș a venit cu precizări referitoare la acest accident. S-a stabilit, deci, că tânărul de 19 ani, din Poiana Lacului, conducea un autoturism pe DN 67B, dinspre Moșoaia.

Posibil pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta și a lipsei de experiență în conducere, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un copac.

El nu a putut fi testat alcoolscopic din cauza stării medicale, urmând a fi prelevate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *