Web Analytics
scris vineri, 30.12.2022

Argeș. Medic trimis în judecată pentru ucidere din culpă a unui minor de patru ani

Poliția din Argeș transmite că un medic din județ a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă după ce a a administrat sedative unui copil de patru ani, în vederea unui control stomatologic. Alături de medicul din Argeș, alte două persoane au mai fost trimise în judecată.
IPJ Argeș infromează:

Argeș. Medic trimis în judecată pentru ucidere din culpă a unui minor de patru ani

Citește și: SJU Pitești. Peste 400 de pacienți au ajuns la Urgențe în doar 48 de ore

“Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 februarie 2020, un minor de 4 ani a decedat, dupa ce, în ziua de 10 februarie, acestuia i-au fost  administrate substanțe medicamentoase cu efect sedativ-hipnotic-analgezice, în vederea efectuării unei intervenții medicale stomatologice, în condițiile în care unitatea nu era autorizată în vederea efectuării procedurii de analgosedare, precum și fără a deține instrumentar medical minim necesar pentru monitorizare și resuscitare, conform normelor de specialitate.

La finalizarea cercetărilor, a fost dispusă trimiterea în judecată față de un bărbat de 41 de ani, având calitatea de cadru medical, a doi bărbați, ambii în vârstă de 46 de ani, având calitate de administratori ai societății comerciale în cadrul căreia a avut loc evenimentul ce face obiectul cercetărilor, precum și a persoanei juridice – societatea comercială în cauză.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de cele trei persoane fizice și față de persoana juridică.”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu-i nimic! Îi scapă impostorii din sistemul medical în frunte cu INMLBuc. și Curtea de Apel Pitești în cârdășie cu ÎCCJ . Pedeapsa trebuie aplicată de cei vătămați!!Să vă intre bine în cap acestea!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *