Web Analytics
scris vineri, 04.08.2023

Argeș. Liberalii din Consiliul Județean cer un raport cu neregulile minorilor din centrele DGASPC

Vineri, 4 august, grupul consilierilor județeni liberali, în frunte cu Narcis Sofianu, a înaintat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș o cerere pentru un raport detaliat privind neregulile de la CTF Găvana și de la celelalte centre din subordine, din ultimii doi ani.

Argeș. Liberalii din Consiliul Județean cer un raport cu neregulile minorilor din centrele DGASPC

Citește și: Amenințată cu moartea de un minor aflat în plasament, fosta șefă a CTF Găvana și-a dat demisia. Poliția cercetează cazul

Liberalii cer informații referitoare la numărul de cazuri semnalate în 2022 și 2023 cu privire la implicarea copiilor rezidenți din respectivele centre în trafic și consum de droguri, prostituție etc (plus măsurile luate sau stadiul cercetării).

De asemenea, a fost cerut numărul copiilor rezidenți, din unitățile subordonate DGASPC Argeș, care au fost internați în ultimii doi ani în unități medicale de psihiatrie – cu prezentarea cazurilor, cu precizarea ultimului diagnistic, a numărului de internări pentru fiecare copil etc.

Vă reamintim că o fostă șefă de centru de tip familial din cadrul DGASPC Argeș susține că trăiește un coșmar după ce un minor internat acolo a amenințat-o că o omoară și că îi va viola fiica. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *