Web Analytics

Argeș: Doi minori nu se aflau la adresa declarată

de | 6.05.2020 12:18 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și polițiștii locali au acționat în județul Argeș, în sistem integrat, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19.

Au fost verificate 362 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Jandarmii care efectuau verificări au constatat că două persoane minore nu se află la adresa declarată, ele fiind depistate la altă adresă. Este vorba despre un băiat de 10 ani și o fată de 17 ani, care a fost sancționată cu o amendă de 1000 de lei. Nu s-a stabilit încă dacă cei doi minori vor fi plasați în carantină.

Au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. A fost dat și un avertisment. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și abuz în serviciu pentru trei cadre medicale care au refuzat delegarea la Spitalul Municipal Câmpulung.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii