Web Analytics

Argeş. De luni, o nouă modalitate pentru programarea la Pașapoarte!

de | 19.03.2023 12:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș, a transmis pe pagina de Facebook a instituţiei pe care o conduce că de luni, 20 martie, serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte va emigra pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte).

Citeşte şi: Cristian Gentea şi Ion Georgescu, liderii aleşi să întărească echipa lui Ion Mînzînă

Vă reamintim că noul serviciu de programare online a cererilor pentru pașapoarte va fi disponibil și fără autentificare și, foarte important, introduce posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă. De asemenea, noul sistem dă posibilitatea unor notificări prin email pe care le vor primi cei care solicită pașapoarte, dar și ca persoanele să urmărească stadiul programării – după cum se precizează în comunicatul Instituţiei Prefectului.

În altă ordine de idei, duminică, 19 martie, de Ziua Pașaportului românesc, prefectul Radu-Valeriu Perianu a adresat o urare: „Le doresc mult succes în activitate colegilor Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al județului Argeș!

Anul trecut, în Argeș au fost emise 39.048 de pașapoarte, dintre care 37.242 au fost electronice și 1.806, pașapoarte temporare, potrivit sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *