Web Analytics
scris joi, 23.03.2023

Argeș. Conducea beat o mașină plină cu lemne

Polițiștii din Domnești au acționat pe raza de competență pentru combaterea delictelor silvice, ocazia cu care au depistat un bărbat de 75 de ani, din Domnești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DN 73C, pe raza localității de domiciliu, fără a deține documente care să ateste proveniența legală a materialului lemnos sau documente de însoțire a transportului.

Argeș. Conducea beat o mașină plină cu lemne

Citește și: Un român a primit o factură de 3.600 lei la gaze după schimbarea contorului

“De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că celș în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantiotatea de 0,5 metri cubi lemn foc, de esență fag”, transmit polițiștii. 

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O jumatate de mc inseamna o masina plina?!?! Sa va fie rusine pt articolele de kkt pe care le postati!!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *