Web Analytics

Argeș: Cod galben pentru vreme deosebit de rece și vânt

de | 12.02.2021 19:47 | Actualitate

 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de vreme deosebit de rece, vânt și ger mai ales dimineața și noaptea. Avertizarea a intrat în vigoare astăzi de la ora 12.00 și e valabilă până luni, 15 februarie, ora 10.00.

În acest interval vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi pe parcursul nopților și al dimineților în cea mai mare parte a țării. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade.

 

Citește și Podul de la Valea Mare – Ștefănești este realizat în procent de 98%

 

Alina Nicolau, director Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș, precizează faptul că: ”Regia a intervenit cu material antiderapant în zona de nord a județului” și, de asemenea, ”Regia Județeană de Drumuri Argeș are în dotare toate utilajele necesare activității de deszăpezire și material antiderapant suficient pentru a putea acționa”.

Întrucât în anumite zone este favorizată apariția poleiului pe carosabil, facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii