Web Analytics

Argeș: Cercetări finalizate de poliţişti în dosare penale de înșelăciune și furt

de | 21.01.2021 17:15 | Actualitate

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2017, un bărbat de 29 de ani, din Ungheni, ar fi achiziționat mai multe cantități de pește viu, pe care le-ar fi garantat la plată cu bilete la ordin, acestea fiind refuzate de către bancă întrucât, la datele scadente, nu era asigurat necesarul de bani în cont, iar ulterior contul a fost închis.

Prejudiciul stabilit este de aproximativ 120.000 de lei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Citește și Reținută de polițiști după ce a furat dintr-un magazin din centrul Piteștiului

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 31 martie spre 01 aprilie 2020, doi tineri de 21 de ani, din Pitești și Ștefănești, ar fi sustras mai multe calorifere dintr-o clădire aflată în construcție pe strada Depozitelor din Pitești.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 6.000 de lei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii