Web Analytics

Argeș. Cadru didactic decedat de COVID, la vârsta de 46 de ani

de | 9.11.2021 13:20 | Actualitate

O profesoară de doar 46 de ani din Topoloveni a murit după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Profesoara nu a dorit să fie testată sau să se vaccineze, deşi se simţea rău, relatează adevarul.ro.

CITEȘTE ȘI: „Se sufocă. Ne imploră. Regretă.” – este mesajul unei campanii pro-vaccinare apărut pe fațada blocului Scala din Capitală

Profesor titular de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială din comuna argeşeană Ştefan cel Mare, Oana Anca Preda era detaşată cu derogare specială de la Ministerul Educaţiei la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni de opt ani.

Mama sa era bolnavă de mai mulţi ani şi locuia cu ea într-un apartament din Topoloveni pentru a o îngriji. Scriitoare şi poetă, Anca Preda era unul dintre cei mai apreciaţi profesori din Topoloveni.

 

Femeia a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe data de 5 noiembrie. ”Pe 5 noiembrie, în jurul orei 9 jumătate, a ajuns în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgențe. Din păcate, după o oră, femeia a decedat”, a precizat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

CITEȘTE ȘI: Cetatea Poienari – închisă turiștilor pentru demararea lucrărilor de conservare și reabilitare

Din nefericire, starea de sănătate a profesoarei s-a înrăutățit rapid și a apelat la ajutorul medicilor mult prea târziu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole