Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Argeș. Bătrân omorât de nepot, înainte de Paște

Un bătrân de 70 de ani a murit după ce s-a certat cu nepotul de 22 de ani. S-a întâmplat în Joia Mare, 2 mai, în comuna argeșeană Coșești. Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale victimei, dar bărbatul a murit la scurt timp. S-a făcut dosar pentru violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte.

Argeș. Bătrân omorât de nepot, înainte de Paște

Citește și Pitești. Cățeluș salvat din calea focului. De la ce a pornit incendiul

Poliția Argeș a transmis:

„În ziua de 2 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, între un bărbat de 70 de ani și un membru de familie al acestuia, tânăr de 22 de ani.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical care a acordat îngrijiri bărbatului de 70 de ani. La scurt timp a survenit decesul persoanei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte.

Procurorul de caz împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș desfășoară activități de urmărire penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *