Web Analytics

Argeș: Bătrân de 70 de ani transporta ilegal persoane

de | 14.10.2019 13:40 | Actualitate

 

Week-end-ul trecut, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au depistat un bărbat de 70 de ani, din Pitești, care efectua transport de persoane contra cost, fără a deţine autorizaţie taxi.

Totodată, acesta nu a oprit la semnalul regulamentar, a refuzat să se legitimeze și nu a prezentat o parte dintre documentele autovehiculului.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003, i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării drpetului de a conduce pentru 30 de zile şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 206 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole