Web Analytics

Argeș. Bărbat reținut pentru șantaj și hărțuire

de | 6.05.2022 15:12 | Actualitate

În ziua de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, conform art. 207 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj.

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada februarie – aprilie 2022, cel în cauză ar fi acte de constrângere, atât în mod direct cât și indirect, prin intermediul altor persoane, procedând totodată la contactarea telefonică și urmărirea unui bărbat în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere, având ca scop să determine să încheierea relației pe care acesta o avea cu o femeie.

Citește și:Fiica lui Toma Arnăuțoiu, arestată la doi ani, cântă pentru tatăl ei executat

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, a fost extinsă urmărirea penală cu privire la săvârșirea, de către același bărbat, a infracțiunii de hărțuire, constând în aceea că, în perioada octombrie 2021- aprilie 2022, cel în cauză ar fi procedat la urmărirea femeii, la supravegherea locuinței acesteia și contactarea ei în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere.

În ziua de 05 mai a.c., în baza mandatului de aducere emis în dosarul penal, bărbatul a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Craiova și a luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole