Argeș. Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat prietenul

de | 26.06.2022 13:36 | Actualitate

Un bărbat de 62 de ani, din Pitești, a fost retinut pentru 30 de zile după ce a încercat să-și omoare prietenul, cu un cuțit.

IPJ Argeș transmite:
În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Citește și Argeș. Peste 300 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulație

În ziua de 24 iunie a.c., în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor, și, după administrarea probatorului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a reținut un bărbat de 62 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 24 iunie a.c., cel în cauză, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 54 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă, provocându-i leziuni ce i-au pus viața în pericol.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.