Web Analytics
scris duminică, 12.03.2023

Argeș. Au încercat să amaneteze bijuterii din metal comun și au fost trimiși în judecată

Trei bărbați din Roșiorii de Vede au fost trimiși în judecată după ce au încercat să bage la amanet bijuterii din metal ca fiind aur.


IPJ Argeș transmite:
“În ziua de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în flagrant delict trei bărbați, care încercau să amaneteze circa 70 de grame de bijuterii din metal comun, ca fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același municipiu.

Argeș. Au încercat să amaneteze bijuterii din metal comun și au fost trimiși în judecată

Citește și O bursă de 5000 de euro va fi acordată pentru istorici în memoria academicianului Șerban Papacostea

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșrea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbați, de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, cei trei au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *