Web Analytics

Argeș. Au furat catalizatoarele de la mașini și au fost reținuți 

de | 19.03.2023 18:21 | Actualitate, Home

Trei tineri din Argeș au fost reținuți de polițiști după ce au furat catalizatoarele de la două mașini din Pitești. 

“În ziua de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, și au reținut trei tineri, de 24 de ani, respectiv 20 de ani, din Negrași și de 18 ani, din Pitești.

Citeşte şi: Piteşti. La târgul de vechituri, un „vinil”cu muzică bună se vinde cu 20 lei

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în jurul orei 02:30, cei trei ar fi sustras, prin tăiere, catalizatorul unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Pitești, și ar fi încercat să sustragă catalizatorul unui alt autoturism, moment în care au fost surprinși de un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Pitești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În momentul în care au fost surprinși, cei trei au părăsit locul săvârșirii faptei, cu un autoturism, aceștia fiind identificați, ulterior, cu ajutorul polițiștilor Biroului Rutier Pitești și conduși la sediul Secției 4 Poliție Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, în ziua de 17 martie a.c., cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale în consecință”, transmite Poliția Argeș. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *