Web Analytics

Argeș: Amenzi în valoare totală de 30.000 de lei persoanelor care nu purtau masca de protecție

de | 6.11.2020 17:47 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, au fost organizate 33 de acțiuni punctuale (din care 30 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș şi o acțiune cu reprezentanți ai I.S.U. Argeș, polițişti locali), fiind vizate, mijloacele de transport în comun și zonele aglomerate, zonele de agrement, centre comerciale şi localuri publice.

Polițiștii au verificat, aproape 300 autovehicule, din care 116 mijloace de transport în comun. Totodată, au fost verificate 1.645 de persoane, dintre care 801 în cadrul acțiunilor punctuale. Totodată, au fost verificate 130 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 166 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.000 de lei.

Dintre acestea, 165 de sancțiuni, în valoare totală de 30.000 de lei, au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție sau o purtau necorespunzător şi o sancţiune, în valoare de 10.000 de lei, unui operator economic cu activitate de sală de jocuri de noroc, care nu şi-a suspendat activitatea.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Intrebare : – Daca purtam masca numai pe gura / nu si pe nas, platim jumatate din amenda, ori pret intreg precum semi-chelul la frizer ?