Web Analytics

Argeș. Amenzi de 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

de | 12.08.2020 14:33 | Actualitate

Continuă controalele în vederea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă. Instituția Prefectului Argeș transmite că, „în ultimele 24 de ore, pompierii argeșeni au verificat 26 de societăți comerciale și 369 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 23 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale, în spații închise și au primit avertismente.

Polițiștii argeșeni au verificat 773 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, au fost verificate 92 de societăți comerciale și au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau a măsurilor de izolare. 571 de persoane au fost legitimate și un număr de 329 de autoturisme au fost verificate, în cadrul acțiunilor punctuale.

Jandarmii argeșeni au aplicat în ultimele 24 de ore 13 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu normele legale specifice”, se arată în comunicatul de presă.

Controale planificate, astăzi, 12 august 2020:

  • Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție – 20 de acțiuni și 10 acțiuni independente;

  • Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, în colaborare cu R.A.R. Argeș în orașul Topoloveni – 1 acțiune și 1 acțiune Argeș în cooperare cu Primăria mun. Curtea de Argeș;

  • Inspectoratul pentru Situații de Urență Argeș– 2 acțiuni în mun. Pitești și com Rucăr

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii