Web Analytics

Argeș. Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

de | 1.11.2021 08:36 | Actualitate


În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „
M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în data de 28 octombrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza municipiul Pitești, ce au constat în interacționarea cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

 

Citește și: Calinic constată deficienţe la înhumarea celor „adormiţi” şi impune reguli stricte

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, lucrători din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Argeș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, personal aflat în contact permanent cu cetățenii, dar și cetățenii – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile M.A.I., activitățile desfășurându-se în Piața agroalimentară Ceair.

 

 

Activitățile au fost integrate în cadrul Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul investigării criminalității economice” din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Citește și:  Școlile și grădinițele se vor mai redeschide cu prezență fizică doar sub pragul de 6 la mie, rata de infectare la nivel național

 

Totodată au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii