Web Analytics
scris miercuri, 24.01.2024

Argeș. A sunat la 112 și a amenințat cu moartea mai mulți polițiști. Ce a pățit bărbatul

Un bărbat de 54 de ani, din județul Argeș, a sunat de mai multe ori la numărul de urgenţă 112 şi le-a spus operatorilor că va omorî mai mulți polițiști. Totul a pornit de la un incident în urma căruia bărbatul a fost amendat de către polițiști.

Argeș. A sunat la 112 și a amenințat cu moartea mai mulți polițiști. Ce a pățit bărbatul

Citește și: A murit copilul de un an și jumătate care s-a înecat cu măr la creșă


Fosta lui concubină a decis să-l părăsească după mai multe certuri, iar Incidentul a avut loc pe 31 iulie 2021, după ce fosta concubină a bărbatului, săturată de certurile frecvente avute cu acesta, a hotărât să îl părăsească. Bărbatul a urmărit-o la autogara din Pitești, unde a încercat să o lovească. El a fost oprit de către polițiști și sancționat. Ca să se răzbune pe agenți, a ajuns acasă și a sunat de zeci de ori la 112 și a amenințat cu moartea. Pentru a-l convinge pe bărbat să nu mai țină linia ocupată, un echipaj de poliție a mers la locuința lui. Bărbatul a fost însă la fel de agresiv și cu agenții sosiți la casa lui. A încercat să îi lovească și chiar i-a amenințat cu moartea.

Citește și: Argeș. Bărbat de 72 de ani, acroșat de mașină


Pe 18 ianuarie 2024, Judecătoria Pitești l-a condamnat la 4 luni de închisoare, cu suspendare, având stabilit și un termen de supraveghere de 2 ani. Instanța i-a impus inculpatului să presteze și muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei Municipiului Pitești sau în cadrul Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecţia Copilului Argeş. Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *