Web Analytics
scris miercuri, 24.01.2024

A murit copilul de un an și jumătate care s-a înecat cu măr la creșă

Copilul în vârstă de un an și jumătate care s-a înecat cu măr, joia trecută, la o creșă din Oradea, a murit. Băiatul ajunsese la spital în stare gravă. „Din păcate pacientul a decedat înainte de ora 16. Am încercat să-l resuscităm, dar nu a mai putut fi salvat”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Florina Berte, medic primar ATI, din cadrul Spitalului Județean Oradea.

A murit copilul de un an și jumătate care s-a înecat cu măr la creșă

Citește și: Atenție! O nouă metodă de înșelăciune circulă pe internet. False investiții


Un băiețel, în vârstă de un an și jumătate s-a înecat joia trecută cu o bucată de măr. Copilul nu a reușit să mestece suficient, a înghițit bucata de măr și s-a înecat cu ea. Imediat nu a mai putut să respire și a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical l-a găsit pe copil în stop cardio-respirator, l-a resuscitat și l-a adus la UPU, unde a suferit un nou stop cardio-respirator. Acolo au reușit să extragă bucata de măr și să-l resusciteze din nou. Ulterior, copilașul a fost transferat pe secția de Terapie Intensivă.
Inspectorul școlar general a spus că unitatea respectivă nu era acreditată. Întrebată de ce unitatea nu era acreditată și nici autorizată, directoarea creşei susține că „erau cu hârtiile în curs de desfășurare”. După incident, grădinița a fost închisă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *