Web Analytics
scris sâmbătă, 16.12.2023

Argeș. A intrat cu mașina în copac. O tânără de 19 ani a murit

Accident rutier mortal, noaptea trecută, la Căldăraru.

Argeș. A intrat cu mașina în copac. O tânără de 19 ani a murit

În cursul nopții de 15 spre 16 decembrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din Costești au fost sesizați că pe DN 65A a avut loc un accident rutier grav.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN 65A, din direcția Buzoești către Miroși, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un copac.

Citește și Argeş. Cine e vinovat de accidentul mortal de la Ţiţeşti?

A murit o tânără de 19 ani și alta de 18 ani a fost rănită grav, ambele din localitatea Buzoești, pasagere în autoturism. Pentru cele două victime a fost nevoie ca pompierii să execute manevre de descarcerare. Șoferul a fost rănit ușor. A fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că nu a consumat alcool.

„Una dintre persoanele extrase, cu vârsta de 19 de ani, nu prezenta semne vitale și i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără succes, declarându-se decesul. Cealaltă persoană extrasă, cu vârsta de 18 ani, a fost preluată cu politraumatisme în zona abdominală de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la spital împreună cu personalul medical de pe ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă. Victima neîncarcerată, persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani, a fost preluată de către un echipaj SMURD și transportată la spital cu leziuni în zona bazinului și la cap”, a transmis ISU Argeș.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Pompierii au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *