Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Argeș. A furat o mașină, a condus băut și fără permis! Poliția nu l-a iertat

Miercuri, 5 iunie, polițiștii Secției 2 Pitești au fost sesizați de un bărbat că autoturismul pe care îl utiliza ar fi fost sustras. Verificările au scos la iveală faptul că mașina respectivă a fost lăsată neasigurată, cu cheile în habitaclu.

Argeș. A furat o mașină, a condus băut și fără permis! Poliția nu l-a iertat

Citește și: Piteștean prins la volan, deși avea permisul suspendat. A ajuns în arest

În fine, autovehiculul în cauză a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, în trafic, pe DN 7C, pe raza comunei Băiculești. Cel care îl conducea era un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, din verificările cu aparatul etilotest a reieșit că omul că se afla sub influența alcoolului. Având în vedere că valoarea rezultată în urma testării a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că împricinatul nu figurează ca deținător de permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca joi, 6 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...