Web Analytics

Argeș. A evadat, a furat și… l-au săltat!

de | 8.12.2022 15:45 | Actualitate, Home

Miercuri, 7 decembrie,  polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au continuat cercetările în patru cauze penale, mai exact infracțiuni de furt calificat (trei acte materiale) și evadare în formă continuată, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Pitești, persoană aflată sub măsura arestului la domiciliu.

Citește și: Pitești: S-a sustras de la prelevarea de mostre biologice și a fost reținut de polițiști

Ce s-a întâmplat aflăm de la Poliție. În nopțile de 26 spre 27 noiembrie, 27 spre 28 noiembrie și 4 spre 5 decembrie, părăsind domiciliul său din localitatea Valea Iașului, unde – atenție! – se afla în arest, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale cu obiect de activitate comerț cu amănuntul, din localitatea Domnești, de unde ar fi sustras, pe rând, 1.600 lei, 335 lei, respectiv 18 lei. Adică, ce a găsit și el pe acolo…

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 8 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de arestare preventivă, după cum ne-a informat biroul de presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *