Web Analytics

Argeș: A crescut numărul amenzilor pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

de | 25.08.2021 17:16 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale (dintre care 16 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 1.238 de persoane, precum și 72 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost verificate 86 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Legitimăm un fotbalist polonez. (…) Vom face o figură frumoasă şi la Clinceni”

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 16 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, după cum urmează:

-15 sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura izolării/carantinei la adresa de domiciliu. Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii