Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Legitimăm un fotbalist polonez. (…) Vom face o figură frumoasă şi la Clinceni”

de | 25.08.2021 14:39 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre victoria CS Mioveni cu Craiova și despre acest început de campionat pentru CS Mioveni și FC Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, ne-a declarat: ”Victoria cu Craiova a fost una meritată și este opera antrenorului Pelici, a echipei lui și a echipei de jucători, care și-au dorit victoria și au avut voință. Am făcut o figură frumoasă în acest meci. Am avut la începutul campionatului meciuri grele. Regret meciul de la Cisnădie, în care am pierdut trei puncte pe prostia noastră, și inarventențele, să zic așa, care au fost cu CFR-ul. În rest, eu zic că echipa este pe un trend ascendent.

Astăzi (n.red. – marți, 24 august) o să legitimăm un fotbalist polonez un mijlocaș ofensiv. Eu zic că vom face o figură frumoasă și la Clinceni, iar apoi, în cele două săptămâni care vor urma, vom pregăti foarte bine meciul de acasă cu Chindia și cel de la Farul. Știu că antrenorul Pelici și conducerea clubului caută mai multe soluții și pentru partea de atac. Nu aș putea să fac o comparație a evoluției din acest început de campionat a echipei din Mioveni cu FC Argeș, pentru că eu am crescut odată cu FC Argeș, sunt argeșean și sunt alături de primarul Cristi Gentea și de echipa lui. Mi-aș dori și sunt sigur că cele două echipe vor activa și la anul în Liga I. Nu uitați că FC Argeș, la un moment dat, era pe locul 15 și în 7-8 etape a ajuns pe locul 7”.

Citește și CS Mioveni bate pe Dinamo și răzbună furăciunile din meciul cu CFR Cluj

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...