Web Analytics

Argeș: 78 de persoane amendate că nu au respectat măsurile de protecție individuală

de | 13.10.2020 14:38 | Actualitate

 

Peste 200 de efective de poliție și poliție locală au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

 

28 de acțiuni punctuale, în sistem integrat, au fost desfășurate de efective de poliție și poliție locală, fiind vizate, în special, zonele aglomerate, centrele comerciale, restaurantele și localurile publice, precum și mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor de control au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 232 de autovehicule și au fost legitimate 402 persoane.

Echipele de control au depistat 78 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 3.250 de lei.

Modul de acţiune al poliţiştilor este unul preventiv, prin discuții cu persoanele și cu responsabilii agenților economici, cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală, mai ales în spațiile închise.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii