Web Analytics

Argeș. 77 de persoane amendate pentru nerespectarea măsurilor impuse de Covid-19

de | 4.02.2022 12:44 | Actualitate

Peste 350 de poliţişti au acționat, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, restaurante, terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 29 de acţiuni punctuale, dintre care 25 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri. 

Citește și:Acţiune de ecologizare în Pădurea Trivale! Piteştenii sunt invitaţi să se implice

În cadrul acțiunilor au fost verificate 1.450 de persoane, precum și 115 de mijloace de transport.

De asemenea, în cele 24 de ore, au fost verificate 103 societăți comerciale, precum și 60 de locații, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii de protecție.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *