Web Analytics
scris marți, 07.03.2023

Argeș. 56 de bilete de tratament în stațiuni, de la Casa de Pensii

Casa Județeană de Pensii Argeș, prin directorul executiv Aida Ionela Enache, ne informează că anul acesta vor fi 18 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare pe 9 și 23 martie, 6 și 20 aprilie, 6 și 22 mai, 7 și 23 iunie, 9 și 25 iulie, 10 și 26 august, 11 și 27 septembrie, 13 și 29 octombrie, 14 și 30 noiembrie.

Argeș. 56 de bilete de tratament în stațiuni, de la Casa de Pensii

Citește și: Pitești: campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE

Toate aceste informații sunt afișate la sediul instituției și pe site –http://www.cjparges.ro/index.php?sel=bilete – unde persoanele interesate pot consulta și Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023, și lista stațiunilor, precum și alte informații utile.

Pentru prima serie din acest an, cu plecare pe  9 martie, Casei de Pensii Argeș i-au fost repartizate 56 de bilete de tratament, care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – T.B.R.C.M. SA (al cărui unic acționar este Casa Națională de Pensii Publice). Aceste baze de tratament se află în stațiunile Amara,  Bala,  Buziaș, Covasna,  Geoagiu, Moneasa, Olănești, Pucioasa și 1 Mai.

Biletele din prima serie se distribuie direct celor care au solicitat bilet în aceasta perioadă, incepând cu data de 7 martie.

Persoanele interesate trebuie să se prezinte la ghișeul de bilete cu actul de identitate în original, cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie – după cum ne precizează Casa Județeană de Pensii Argeș.

Beneficiarilor sistemului public de pensii li se reamintesc următoarele: contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei; biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate; cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.

Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care poate fi procurat de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *