Web Analytics

Argeș: 21 de incendii la vegetația uscată într-o singură zi

de | 8.03.2019 11:17 | Actualitate

 

În ziua de 07.03.2019, pompierii argeșeni au intervenit pentru lichidarea a 21 incendii de vegetație uscată și mărăciniș în localitățile Curtea de Argeș, Leordeni, Bradu, Priboieni, Mozăceni, Catanele, Mioveni, Băiculești, Mihăești, Bârla, Tutana, Vâlcele, Câmpulung, A1, Vedea și Ștefănești .

Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafața totală afectată de arderea vegetației uscate a fost de aproximativ 18 hectar.

De asemenea, patru echipaje cu patru autospeciale și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Bradu au intervenit în localitatea Mioveni, strada Valea Neagra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a extins la mai multe construcții. În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la două case și o anexă la nivelul acoperișurilor.

Au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 70 mp, acoperișul casei pe o suprafață de 2 mp, circa 400 mp vegetație uscată și acoperișul casei învecinate pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii