Argeș. 18 serii de bilete de tratament balnear pentru 2022, disponibile la Casa Județeană de Pensii

de | 4.03.2022 12:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru anul 2022 vor fi disponibile 18 serii de bilete de tratament balnear.

Casa Judeteana de Pensii Arges anunță beneficiarii sistemului public de pensii urmatoarele: În anul 2022 vor fi 18 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare in 9 martie, 23 martie 8 aprilie, 24 aprilie, 10 mai, 26 mai, 11 iunie, 27 iunie, 13 iulie, 29 iulie, 14 august, 30 august, 15 septembrie, 30 septembrie, 1 octombrie, 17 octombrie, 2 noiembrie, 16 noiembrie 30 noiembrie. Aceste informatii sunt afisate la sediul institutiei si pe site – http://www.cjparges.ro/index.php?sel=bilete, unde persoanele interesate pot consulta si Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2022 si lista statiunilor, precum si alte informatii utile.

Citește și: O fiică acuză! La Spitalul Călineşti, unei bolnave de cancer în stadiu terminal i-au dispărut banii din poşetă

Pentru prima serie din acest an, cu plecare in data de 9 martie, urmeaza sa ne fie repartizate bilete in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice). Aceste baze de tratament sunt in statiunile Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa si 1 Mai. Aceste bilete se vor distribui prin solicitare directă adresa Compartimentul bilete de tratament balnear, ghiseul nr.4, incepand cu data de 7 martie 2022.

Persoanele interesate vor prezenta actul de identitate în original, cuponul lunii februarie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Reamintim beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele:

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.
Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.
Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau cjparges.ro.

Acest articol este despre: arges,bilete,pensionari

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....