Argeș: 173 de amenzi ca urmare a nepurtării sau purtării necorespnzătoare a măștii de protecție

de | 31.01.2022 19:11 | Actualitate

Activitățile de verificare a respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, continuă în zonele aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 30 de acţiuni punctuale, dintre care 26 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citește și Certificatul digital al UE privind COVID are o perioadă de acceptare de 270 de zile

În cadrul acțiunilor au fost verificate 1.958 de persoane, precum și 116 mijloace de transport. De asemenea, în cele 24 de ore, au fost verificate 122 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 173 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespnzătoare a măștii de protecție.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *