Argeș. 142 de sancțiuni acordate pentru nerespectarea restricțiilor Covid-19

de | 4.11.2021 14:51 | Actualitate, Home

Peste 40 de acțiuni la care au luat parte mai mult de 350 de polițiști, precum și jandarmi, polițiști locali, pompieri și alte structuri cu atribuții în domeniu, au fost desafășurate în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Citește și Containere ca săli de clasă la Şcoala „Mircea cel Bătrân”

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 41 de acţiuni punctuale, dintre care 28 au fost organizate independent de către poliţişti, 10 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi 3 cu alte structuri.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 1.956 de persoane, precum și 116 mijloace de transport.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 192 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 142 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care 135 de sancțiuni, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii, respectiv 7 sancțiuni, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare.

Acest articol este despre: amenzi,arges,,Covid,reguli

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed