Web Analytics

Arestat după ce a condus băut, fără permis şi a accidentat trei nuntaşi şi un copil

de | 8.10.2017 08:14 | Actualitate

politisti 2017Un accident deosebit de grav în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, sâmbătă seara, în comuna Albota, patru persoane ajungând la spital.

Un şofer de 30 de ani din localitatea Balş, judeţul Olt, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, a ignorat semnalele de oprire ale poliţiştilor şi a continuat să gonească spre Pitești. Cu poliţiştii pe urme, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autoturism aflat în mers, iar apoi în altă maşină parcată.
În urma accidentului, trei persoane care mergeau la o nuntă la un restaurant din Albota au ajuns la spital, după ce au fost lovite de şoferul inconştient. Şi copilul şoferului, care se afla în maşină lângă tatăl său, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. În urma impactului, micuţul a spart parbrizul cu capul.
Imediat după producerea accidentului, bărbatul a fost încătuşat de poliţişti. A fost testat cu etilotestul şi s-a descoperit că avea o alcoolemie de 1,15 la mie alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş pentru recoltarea de probe de sânge. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că acesta nu a avut niciodată permis de conducere. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii