Web Analytics

Arde!!!Pompierii au intervenit din nou

de | 27.01.2017 10:00 | Actualitate

pompieriÎn ziua de 26.01.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu la Câmpulung. Astfel, la ora 17,47, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, strada Lascăr Catargiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.
Cauza izbucnirii incendiului a fost funinginea de pe coșul imobilului care nu fusese curățat.

În cursul dimineții de vineri, 02,01, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești, alături de un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești au fost chemate în această localitate pentru o altă situație de urgență.

Garda de Intervenție Vedea a intervenit în comuna Cuca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătărie de vară și care s-a extins și la casă și mai multe anexe. Au ars:acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 mp, bucătărie de vară pe 15 mp, terasă pe 12 mp, un foișor din lemn și un gard.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii